طرز تهیه روکر موز / طرز تهیه دسر میوه ای

ساعت 24-طرز تهیه روکر موز / طرز تهیه دسر میوه ای / مواد لازم برای تهیه روکر موز / مواد لازم برای تهیه دسر میوه ای / طرز تهیه دسر خوشمزه

چهارشنبه 29 خرداد 1398 ساعت 15:20

مواد لازم برای تهیه روکر موز:
پودر ژله موز ١ بسته
شیر ٢ پیمانه
شکر ١ پیمانه
نشاسته ذرت ٣ ق س (سفیدرنگ)
تخم مرغ ١ عدد
خامه معمولی ٢٠٠ گرم
پنیر خامه ای ٢٠٠ گرم
موز نگینی خرد شده ٢ عدد
گردو خرد شده ١/٢ پیمانه
چیپس شکلات ١/٢ پیمانه
پودر ژلاتین ٣ ق س
اب١/٢پیمانه برای پودر ژلاتین

طرز تهیه روکر موز :
ابتدا ژله موز را طبق دستور روی بسته اماده کنید و در قالب مورد نظر بریزیداجازه بدید تا نیم بند بشه
پودر ژلاتین را روی ١/٢پیمانه اب بریزید وقتی حالت پفکی گرفت روی بخار کتری بذاریدتا شفاف بشه
شیر و شکر و نشاسته را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل بشه ،تخم مرغ را با همزن دستی کمی میزنیم و به شیر اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم مایع ریز ریز بجوشه و کمی غلیظ بشه مدام هم بزنید که ته نگیره حالا مایع ژلاتینی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم وقتی مایع غلظتی مثل فرنی پیدا کرد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم تا خنک بشه
در ظرفی دیگه خامه و پنیر را مخلوط می کنیم و میزنیم تا یکدست بشه و بعد به مخلوط شیری اضافه می کنیم و موز نگینی و گردو و شکلات را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و روی ژله موز داخل نمیبندد

 
مواد لازم برای تهیه دسر میوه ای :
ژله آلوئه ورا نصف بسته
انار دون شده نصف لیوان
موز ١عدد
شیر ٣لیوان
شکر ٩ق غ
ژلاتین ٣ق غ+داخل ١/٣لیوان آب سرد حل کنید و رو کتری بنماری کنین تا ذرات کاملا حل بشن
خامه صبحانه ١٥٠-٢٠٠گرم
وانیل کمی
زعفران غلیظ دم کرده کمی

طرز تهیه دسر میوه ای:
ژلاتین رو با آب سرد بنماری کنین
شکر رو داخل شیر بریزین و بزارین رو شعله تا شکر حل بشه
خامه رو بنماری کنین تا کاملا شُل شده و روون بشه
حالا شعله رو خاموش کنین و ژلاتین و خامه و وانیل رو بهش اضافه کنین
حین درست کردن پاناکوتا اون نصف بسته پودر ژله الوئه ورا رو هم با ١لیوان اب جوش مخلوط کنین و بنماری کنین تا ذراتش خوب حل بشه،حالا پاناکوتا و ژله الوئه ورا رو بزارین کنار تا خنک بشن
الوئه ورا که یکم خنک شد انار رو دون کنبن و بریزین تو قالب،قالب رو بصورت مُوَرب داخل یخچال قرار بدین،میتونین زیرش یه پارچه یا هر وسیله دیگه ای قرار بدین و تکیه بدین به دیواره بخچال تا حالت اُریب داشته باشه.بزارین نیم بند بشه،تو این مدت هم پاناکوتا حسابی خنک شده،بعد که لایه انار نیم بند شد یه مقدار از پاناکوتای خنک شده تونو بریزین روش،به هر ضخامتی که دوست داشتین،اگر خواستین اندازه بگیرین فک کنم ١لیوان خوب باشه،(قاعدتا برای اینکه پاناکوتا از قالب نریزه بیرون باید حالت مورب بودنشو کمتر بکنین)
اینم که نیم بند شد موز هارو حلقه حلقه کنین و بریزین تو قالب من کمی خلال پسته هم ریختم(اینجا دیگه قالب رو بصورت صاف تو یخچال بزارین،دیگه مورب نیست) باقی الوئه ورا رو بریزین روش و بدارین نیم بند بشه،بعد دوباره اندازه حدودا ١لیوان پاناکوتا روش بریزین،میتونین همه پاناکوتا رو اینجا اضافه کنین ولی من ترجیح دادم یکمش رو نگه دارم و زعفرانی کنم و تو لایه اخر اضافه کنم.

حالا دستور پخت یک دسر خوشمزه دیگر می پردازیم :
طرز تهیه دسر خوشمزه :

اول از همه یک و نیم لیوان شیر ( لیوان فرانسه دسته دار ) و با شش قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق چایخوری پودر نسکافه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط کردم گذاشتم رو حرارت تا حل بشن تو این فاصله که اینا حل میشن دو قاشق غذاخوری نشاسته ( فرقی نمیکنه هر نوعی میشه ) و با یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد و تو یک سوم لیوان آب حل کردم بعد به باقی مواد اضافه کردم مدام هم زدم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه
حدود ده دوازده عدد بیسکوییت پتی بور و پودر کردم یه مقدار ریختم تو گلاسه ها بعد روش دسر که از داغی افتاد و ریختم دور گلاسه هام موز گذاشتم بعد رو دسرم گردو خورد شده ریختم بعد باقی بیسکوییت و مجددا دسر بعدم روش پودر پسته ریختم و گذاشتم یخچال چهار پنج ساعتی بود بعدم سرو شد. ( طرز تهیه روکر موز )

ثبت نظر

ارسال